HISTORIAN NELJÄS TULISIELU-KONFERENSSI JÄRJESTETÄÄN 5. - 11.6.2017 KIPONNIEMESSÄ.

 

MITÄ

Tulisielu on viikon mittainen nuorten aikuisten (18 - 30 -vuotiaille) konferenssi, jonka näkynä on, että nuoret aikuiset syttyisivät Jeesukselle ja lähtisivät konferenssista omaan arkeensa ja omaan paikallisseurakuntaansa sytyttämään myös muita. 

Konferenssissa pastorit ja hengelliset johtajat varustavat osallistujia Jumalan Sanalla, opettaen aiheesta, joka on kaikkein lähinnä heidän omaa sydäntään ja kutsumustaan. Aiheita työstetään eteenpäin pienryhmissä, sekä jokaista halukasta mentoroidaan oman elämän haasteissa.

Opetuksen lisäksi konferenssissa panostetaan yhteyteen sekä ihmissuhteiden rakentamiseen, eli vietetään laatuaikaa yhdessä upeissa Kiponniemen kesälomamaisemissa. 

Lue lisää Facebook-sivuiltamme.

Tulisielu-konferenssia johtaa tänä vuonna Juuso ja Maija Mörsky yhdessä noin 40:n vapaaehtoisen  tiimiläisen kanssa. Mörskyt ovat olleet mukana jokaisessa aiemmassa kolmessa kesäkonferenssissa ja saaneet nähdä,  miten hyvää hedelmää se kantaa heidän omissa ja muiden elämissä. Tämä on syy, miksi he haluavat olla mukana myös tänä vuonna palvelemssa Suomen nuoria aikuisia. Mörskyt ovat 27-vuotiaita ja heidän perheeseensä kuuluu myös 2-vuotias tytär. 

 

 

 

 

 

 

ilmoittaudu

Tulisielu-konferenssiin ilmoittaudutaan lähettämällä ilmoittautumislomake ja maksamalla sen yhteydessä 50 euron ilmoittautumismaksu verkkopankin kautta. Loppulasku lähetetään sähköpostiin noin kuukauden sisällä ilmoittautumisesta.

Ilmoittautuminen alkaa 15.1.2017 ja päättyy 30.4.2017, tai aiemmin jos konferenssi myydään loppuun. 

Kannattaa ilmoittautua ajoissa, sillä mukaan mahtuu vain rajattu määrä osallistujia. Lisäksi nopean ilmoittautujan osallistumismaksu on halvempi helmikuun loppuun saakka.

llmoittautumismaksua ei palauteta. Lue alempaa tarkemmat peruutusehdot.
 

10 lisäpaikkaa Tulisielu-konferenssiin!

Tulisielu-konferenssin suuren suosion myötä olemme järjestäneet konferenssiin 10 lisäpaikkaa osallistujille. Varaathan paikkasi kesän huikeimmalle ja jo kerran loppuunmyydylle viikolle heti! Saimme lisää majoitustilaa Jyväskylän Kristilliseltä koululta, noin 12 km päästä Kiponniemestä. Majoittuminen tapahtuu luokissa matkasängyillä (omat vuodevaatteet mukaan). Osallistujalla on oltava oma auto, sillä emme voi tarjota kyytiä Kiponniemen ja Jyväskylän välillä eikä julkisia juuri kulje. Koulun pihassa on hyvin ilmaista parkkitilaa. Kaikki ohjelma sekä ruokailut tapahtuvat Kiponniemessä, josta ajaa koululle noin kymmenen minuuttia.  Etämajoituksessa olevien osallistujien hinta on 279 euroa. Lunasta paikkasi täyttämällä ilmoittautumislomake ja maksamalla 50 euron ilmoittautumismaksu (jota ei palauteta). Tarjous on voimassa 30.4. saakka. Voimme ottaa yhteensä 10 uutta osallistujaa, mutta ilmoittautujia on oltava vähintään seitsemän, jotta majoitus toteutuu. Jos emme saa seitsemää uutta ilmoittautujaa, ilmoitamme jo ilmoittautuneille ja maksamme 50 euron ilmoittautumismaksun takaisin. Muilta osin ilmoittautumiseen pätee peruutusehdot, jotka voit lukea alhaalta.
Valitettavasti tämä majoitusmuoto ei sovi lapsiperheille.

Kysy lisätietoa tulisielukonferenssi@gmail.com

 

Hinta

Tulisielu-konferenssin hinta määräytyy majoituksen perusteella. Lisäksi nopeat ilmoittautuneet saavat konferenssin edullisemmin 28.2. saakka.

Nopean ilmoittautujan hinnat 15.1. - 28.2.2017
Mökkimajoitus 199€
Sisämajoitus 249€

Hinta 1.3. - 30.4.2017 (tai siihen saakka kun konferenssi myydään loppuun)
Mökkimajoitus 249e* LOPPUUNMYYTY
Sisämajoitus 299e.** LOPPUUNMYYTY

* Mökkimajoituksessa majoittaudutaan 4-7 hengen huoneissa yksinkertaisissa mökeissä. Yhteiset WC:t ja suihkut löytyvät läheisestä huoltorakennuksesta.
** Sisämajoituksessa majoittaudutaan 2-4 hengen huoneissa. Jokaisessa huoneessa on oma WC ja suihku, paitsi muutama huone jakaa pesutilat toisen huoneen kanssa.

Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Miehet ja naiset majoittuvat omissa huoneissaan.


Konferenssin hintaan sisältyy 

  • majoitus joko mökeissä tai sisämajoituksessa (osallistuja tuo mukanaan omat lakanat ja pyyhkeet tai ne voi vuokrata lisähinnalla)
  • viisi ateriaa päivässä
  • konferenssiohjelma ja -materiaalit 
  • tarvittaessa kuljetus Jyväskylän Matkakeskukselta Kiponniemeen maanantaina 5.6. ja takaisin 11.6. 
  • 50 euron ilmoittautumismaksu, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

peruutusehdot

Jos sinun on peruutettava osallistumisesi, laita sähköpostia osoitteeseen tulisielukonferenssi@gmail.com. Muistathan laittaa viestiin koko nimesi.

Toukokuun aikana peruutetuista hinnoista perimme 50% osallistumismaksusta. 
Kesäkuun aikana peruutetusta ilmoittautumisista perimme 100%  osallistumismaksun.

Jos osallistumista ei peruuteta ennen konferenssin alkamista sähköpostilla, ilmoittautuneelta peritään 100% osallistumismaksu, vaikka hän ei osallistuisi konferenssiin.

Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, perimme 5€ laskutuslisän.

Jos sinulle jäi vielä kysyttävää ilmoittautumisesta, laita viestiä tulisielukonferenssi@gmail.com 

 

ole mukana

rukoile

Haluamme tehdä työtä sen eteen, että nuoret aikuiset löytävät läheisen suhteen Jeesukseen, sitoutuvat paikallisiin seurakuntiin ja johtavat siinä, mihin Jumala heitä kutsuu. Rukouksesi kantavat, vaikuttavat ja rohkaisevat eteenpäin!

LAHJOITA

Tulisielu-konferenssin lahjoitustili: SVN ry, FI36 8000 1400 5513 97, DABAFIHH, Viite: 661 50059

Rahankeräysluvan saaja ja käytännön toimeenpanija on Suomen Vapaakirkon nuoret ry tilillä FI36 8000 1400 5513 97, myöntäjä Poliisihallitus 3.1.2017, ajalle 3.1.2017 - 2.1.2020, koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Luvan numero RA/2017/6. Kerätyt varat käytetään vuosien 2017-2020 aikana lasten ja nuorten kristillisen kasvatuksen edistämiseen ja valtakunnallisen versopartiotoiminnan kehittämiseen. Lisäksi varoja voidaan käyttää vapaaseurakuntien vapaaehtoistyöntekijöiden koulutukseen, valtakunnallisten leirien ja lasten- ja nuortentapahtumien järjestämiseen sekä nuorisoalfatoiminnan kehittämiseen.