HISTORIAN VIIDES TULISIELU-KONFERENSSI JÄRJESTETÄÄN
4. - 10.6.2018 KIPONNIEMESSÄ.

MITÄ

Tulisielu on viikon mittainen nuorten aikuisten (18 - 30 -vuotiaille) konferenssi, jonka näkynä on, että nuoret aikuiset syttyisivät Jeesukselle ja lähtisivät konferenssista omaan arkeensa ja omaan paikallisseurakuntaansa sytyttämään myös muita.

Konferenssissa pastorit ja hengelliset johtajat varustavat osallistujia Jumalan Sanalla, opettaen aiheesta, joka on kaikkein lähinnä heidän omaa sydäntään ja kutsumustaan. Aiheita työstetään eteenpäin pienryhmissä, sekä jokaista halukasta mentoroidaan oman elämän haasteissa.

Tulisielu-konferenssin puhujina on muun muassa Ville Pitkänen, Henna Saarinen, Suvi ja Tatu Kekkonen, Juha Ketola, Hanna Laamanen, Ilkka Puhakka, Tommi Koivunen, sekä Suvi-Tuulia Kulmala.

Opetuksen lisäksi konferenssissa panostetaan yhteyteen sekä ihmissuhteiden rakentamiseen, eli vietetään laatuaikaa yhdessä upeissa Kiponniemen kesälomamaisemissa. 

Tulisielu-konferenssin toteuttaa noin 40:n vapaaehtoisen tiimi. Tiimiä johtaa kahden pariskunnan muodostama johtotiimi. 

 Juuso ja Maija Mörsky ovat olleet mukana jokaisessa aiemmassa kesäkonferenssissa ja johtajina vuodesta 2016. He ovat saaneet nähdä, miten hyvää hedelmää konferenssi kantaa heidän omissa ja muiden elämissä. Tämä on syy, miksi he haluavat olla mukana myös tänä vuonna palvelemassa Suomen nuoria aikuisia. Mörskyt ovat 28-vuotiaita ja heidän perheeseensä kuuluu myös kaksi tytärtä.
Juuso ja Maija Mörsky ovat olleet mukana jokaisessa aiemmassa kesäkonferenssissa ja johtajina vuodesta 2016. He ovat saaneet nähdä, miten hyvää hedelmää konferenssi kantaa heidän omissa ja muiden elämissä. Tämä on syy, miksi he haluavat olla mukana myös tänä vuonna palvelemassa Suomen nuoria aikuisia. Mörskyt ovat 28-vuotiaita ja heidän perheeseensä kuuluu myös kaksi tytärtä.
 
 
 
 
 
Mikko ja Pipsa Vario ovat 29-vuotiaita jyväskyläläisiä, jotka uskovat täysin paikallisseurakunnan voimaan. Perheeseen kuuluu myös 2-vuotias Voitto-poika. Mikko ja Pipsa ovat olleet mukana Tulisielussa jo usemman vuoden ajan. Myös heille on tärkeintä nähdä, mitä yhteys Jumalaan ja toisiin ihmisiin saa aikaan ihmisten elämässä konferenssiviikon aikana ja sen jälkeen. 
 
 
 
 

 

 

ilmoittaudu

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Hinta

Mökkimajoitus: 249€
Sisämajoitus: 299€
Hintoihin sisältyy 50 euron ilmoittautumismaksu, jota ei palauteta.
*
Lapset 3-11v. 50€
 

Majoitusvaihtoehdot:

 • Mökkimajoituksessa majoittaudutaan 4-7 hengen huoneissa yksinkertaisissa mökeissä. Yhteiset WC:t ja suihkut löytyvät läheisestä huoltorakennuksesta.
 • Sisämajoituksessa majoittaudutaan 2-4 hengen huoneissa. Jokaisessa huoneessa on oma WC ja suihku, paitsi muutama huone jakaa pesutilat toisen huoneen kanssa.

Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Miehet ja naiset majoittuvat omissa huoneissaan. Nopeasti ilmoittautuville perheille ja aviopareille on varattu muutama huone.


Perheet ja lapset:

Lapsipaikkoja on rajoitetusti. Lastenhoito järjestetään pienryhmien ajaksi (n. 2h / päivä). Muulloin lapset ovat vanhempien vastuulla. Toivomme, että lapsiperheet ottavat ennen ilmoittautumista yhteyttä, sillä lapsipaikkoja on vain vähän, ja jotta voisimme suunnitella lastenhoidon mahdollisimman hyvin.  Laita viestiä tulisielukonferenssi@gmail.com tai Pipsalle p. 040 0492840. 


Konferenssin hintaan sisältyy:

 • majoitus joko mökeissä tai sisämajoituksessa (osallistuja tuo mukanaan omat lakanat ja pyyhkeet tai ne voi vuokrata lisähinnalla)
 • viisi ateriaa päivässä
 • konferenssiohjelma ja -materiaalit 
 • tarvittaessa kuljetus Jyväskylän Matkakeskukselta Kiponniemeen maanantaina 4.6. ja takaisin 10.6. 
 • 50 euron ilmoittautumismaksu, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos sinun on kuitenkin peruutettava osallistumisesi, laita sähköpostia osoitteeseen tulisielukonferenssi@gmail.com. Muistathan laittaa viestiin koko nimesi. 50 euron ilmoittautumismaksua ei palauteta missään tilanteessa.
 
Peruutusmaksut:

 • 30.4. mennessä perustetusta osallistumisesta peritään 50 euron peruutusmaksu.
 • Toukokuun aikana tulleista peruutuksista peritään 50% koko osallistumismaksusta.
 • Kesäkuun aikana tulleista peruutuksista peritään 100% koko osallistumismaksusta.

 
Jos osallistumista ei peruuteta ennen konferenssin alkamista sähköpostilla, ilmoittautuneelta peritään 100% osallistumismaksu, vaikka hän ei osallistuisi konferenssiin.
 
Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, peritään 5€ laskutuslisä.
 
Mikäli sinulle jäi vielä kysyttävää ilmoittautumisesta, laita viestiä tulisielukonferenssi@gmail.com

 

ole mukana

rukoile

Haluamme tehdä työtä sen eteen, että nuoret aikuiset löytävät läheisen suhteen Jeesukseen, sitoutuvat paikallisiin seurakuntiin ja johtavat siinä, mihin Jumala heitä kutsuu. Rukouksesi kantavat, vaikuttavat ja rohkaisevat eteenpäin!

LAHJOITA

Tulisielu-konferenssin lahjoitustili: SVN ry, FI36 8000 1400 5513 97, DABAFIHH, Viite: 661 50059

Rahankeräysluvan saaja ja käytännön toimeenpanija on Suomen Vapaakirkon nuoret ry tilillä FI36 8000 1400 5513 97, myöntäjä Poliisihallitus 3.1.2017, ajalle 3.1.2017 - 2.1.2020, koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Luvan numero RA/2017/6. Kerätyt varat käytetään vuosien 2017-2020 aikana lasten ja nuorten kristillisen kasvatuksen edistämiseen ja valtakunnallisen versopartiotoiminnan kehittämiseen. Lisäksi varoja voidaan käyttää vapaaseurakuntien vapaaehtoistyöntekijöiden koulutukseen, valtakunnallisten leirien ja lasten- ja nuortentapahtumien järjestämiseen sekä nuorisoalfatoiminnan kehittämiseen