HISTORIAN VIIDES TULISIELU-KONFERENSSI JÄRJESTETÄÄN
4. - 10.6.2018 KIPONNIEMESSÄ.

 

MITÄ

Tulisielu on viikon mittainen nuorten aikuisten (18 - 30 -vuotiaille) konferenssi, jonka näkynä on, että nuoret aikuiset syttyisivät Jeesukselle ja lähtisivät konferenssista omaan arkeensa ja omaan paikallisseurakuntaansa sytyttämään myös muita.

Konferenssissa pastorit ja hengelliset johtajat varustavat osallistujia Jumalan Sanalla, opettaen aiheesta, joka on kaikkein lähinnä heidän omaa sydäntään ja kutsumustaan. Aiheita työstetään eteenpäin pienryhmissä, sekä jokaista halukasta mentoroidaan oman elämän haasteissa.

Opetuksen lisäksi konferenssissa panostetaan yhteyteen sekä ihmissuhteiden rakentamiseen, eli vietetään laatuaikaa yhdessä upeissa Kiponniemen kesälomamaisemissa. 

Lue lisää Facebook-sivuiltamme.

Tulisielu-konferenssia johtaa Juuso ja Maija Mörsky yhdessä noin 40:n vapaaehtoisen tiimiläisen kanssa. Mörskyt ovat olleet mukana jokaisessa aiemmassa kesäkonferenssissa ja johtajina vuodesta 2016. He ovat saaneet nähdä,  miten hyvää hedelmää konferenssi kantaa heidän omissa ja muiden elämissä. Tämä on syy, miksi he haluavat olla mukana myös tänä vuonna palvelemassa Suomen nuoria aikuisia. Mörskyt ovat 28-vuotiaita ja heidän perheeseensä kuuluu myös 2-vuotias tytär. 

 

 

 

 


ilmoittaudu

Tulisielu-konferenssiin ilmoittaudutaan lähettämällä ilmoittautumislomake ja maksamalla sen yhteydessä 50 euron ilmoittautumismaksu verkkopankin kautta. Loppulasku lähetetään sähköpostiin noin kuukauden sisällä ilmoittautumisesta.
 
Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa 2018.

Kannattaa ilmoittautua ajoissa, sillä mukaan mahtuu vain rajattu määrä osallistujia. Lisäksi nopean ilmoittautujan osallistumismaksu on halvempi.
 
llmoittautumismaksua ei palauteta. Lue alempaa tarkemmat peruutusehdot.

 

Hinta

Tulisielu-konferenssin hinta ilmoitetaan myöhemmin ja se määräytyy majoituksen perusteella. Lisäksi nopeat ilmoittautuneet saavat konferenssin edullisemmin.

Majoitusvaihtoehdot:

  • Mökkimajoituksessa majoittaudutaan 4-7 hengen huoneissa yksinkertaisissa mökeissä. Yhteiset WC:t ja suihkut löytyvät läheisestä huoltorakennuksesta.
  • Sisämajoituksessa majoittaudutaan 2-4 hengen huoneissa. Jokaisessa huoneessa on oma WC ja suihku, paitsi muutama huone jakaa pesutilat toisen huoneen kanssa.

Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Miehet ja naiset majoittuvat omissa huoneissaan. Nopeasti ilmoittautuville perheille ja aviopareille on varattu muutama huone.


Konferenssin hintaan sisältyy:

  • majoitus joko mökeissä tai sisämajoituksessa (osallistuja tuo mukanaan omat lakanat ja pyyhkeet tai ne voi vuokrata lisähinnalla)
  • viisi ateriaa päivässä
  • konferenssiohjelma ja -materiaalit 
  • tarvittaessa kuljetus Jyväskylän Matkakeskukselta Kiponniemeen maanantaina 4.6. ja takaisin 10.6. 
  • 50 euron ilmoittautumismaksu, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos sinun on kuitenkin peruutettava osallistumisesi, laita sähköpostia osoitteeseen tulisielukonferenssi@gmail.com. Muistathan laittaa viestiin koko nimesi.
 
Peruutusmaksut ilmoitetaan myöhemmin.
 
Jos osallistumista ei peruuteta ennen konferenssin alkamista sähköpostilla, ilmoittautuneelta peritään 100% osallistumismaksu, vaikka hän ei osallistuisi konferenssiin.
 
Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, perimme 5€ laskutuslisän.
Jos sinulle jäi vielä kysyttävää ilmoittautumisesta, laita viestiä tulisielukonferenssi@gmail.com

 

ole mukana

rukoile

Haluamme tehdä työtä sen eteen, että nuoret aikuiset löytävät läheisen suhteen Jeesukseen, sitoutuvat paikallisiin seurakuntiin ja johtavat siinä, mihin Jumala heitä kutsuu. Rukouksesi kantavat, vaikuttavat ja rohkaisevat eteenpäin!

LAHJOITA

Tulisielu-konferenssin lahjoitustili: SVN ry, FI36 8000 1400 5513 97, DABAFIHH, Viite: 661 50059

Rahankeräysluvan saaja ja käytännön toimeenpanija on Suomen Vapaakirkon nuoret ry tilillä FI36 8000 1400 5513 97, myöntäjä Poliisihallitus 3.1.2017, ajalle 3.1.2017 - 2.1.2020, koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Luvan numero RA/2017/6. Kerätyt varat käytetään vuosien 2017-2020 aikana lasten ja nuorten kristillisen kasvatuksen edistämiseen ja valtakunnallisen versopartiotoiminnan kehittämiseen. Lisäksi varoja voidaan käyttää vapaaseurakuntien vapaaehtoistyöntekijöiden koulutukseen, valtakunnallisten leirien ja lasten- ja nuortentapahtumien järjestämiseen sekä nuorisoalfatoiminnan kehittämiseen