KONFERENSSI

HISTORIAN KUUDES TULISIELU-KONFERENSSI JÄRJESTETÄÄN
3. - 9.6.2019 KIPONNIEMESSÄ.

MITÄ

Tulisielu on viikon mittainen nuorten aikuisten (18 - 30 -vuotiaille) konferenssi, jonka näkynä on, että nuoret aikuiset syttyisivät Jeesukselle ja lähtisivät konferenssista omaan arkeensa ja omaan paikallisseurakuntaansa sytyttämään myös muita.

Konferenssissa pastorit ja hengelliset johtajat varustavat osallistujia Jumalan Sanalla, opettaen aiheesta, joka on kaikkein lähinnä heidän omaa sydäntään ja kutsumustaan. Aiheita työstetään eteenpäin pienryhmissä, sekä jokaista halukasta mentoroidaan oman elämän kysymyksissä. Vietämme päivittäin aikaa myös ylistyksessä ja Jumalan läsnäolossa.

Konferenssissa panostetaan yhteyteen sekä ihmissuhteiden rakentamiseen, eli vietetään laatuaikaa yhdessä upeissa Kiponniemen kesälomamaisemissa.

Tulisielu-konferenssin toteuttaa noin 40:n vapaaehtoisen tiimi. Tiimiä johtaa johtotiimi.  

JOHTAJAT

Juuso ja Maija Mörsky ovat olleet mukana jokaisessa aiemmassa kesäkonferenssissa ja johtajina vuodesta 2016. He ovat saaneet nähdä, miten hyvää hedelmää konferenssi kantaa heidän omissa ja muiden elämissä. Tämä on syy, miksi he haluavat olla mukana myös tänä vuonna palvelemassa Suomen nuoria aikuisia. Mörskyt ovat 29-vuotiaita ja heidän perheeseensä kuuluu myös kaksi tytärtä.

Mikko ja Pipsa Vario ovat 30-vuotiaita jyväskyläläisiä, jotka uskovat täysin paikallisseurakunnan voimaan. Perheeseen kuuluu myös kaksi poikaa. Mikko ja Pipsa ovat olleet mukana Tulisielussa jo useamman vuoden ajan. Myös heille on tärkeintä nähdä, mitä yhteys Jumalaan ja toisiin ihmisiin saa aikaan ihmisten elämässä konferenssiviikon aikana ja sen jälkeen.

Sebastian Hautakangas on Savonlinnasta lähtöisin oleva ja Jyväskylässä asuva 24-vuotias ylistyksenjohtaja ja ollut mukana konferenssissa alusta saakka. Sebu on nähnyt ja kokenut, että Tulisielu on työmuoto, jonka kautta Jumala toimii vahvasti ja se on herätystä Suomen nuorten aikuisten keskellä.

PUHUJAT

Konferenssiviikolla on mukana pastoreita ja hengellisiä johtajia, jotka opettavat ja varustavat meitä Jumalan sanalla sekä rohkaisevat ja valmentavat meitä omien todistustensa ja kokemuksiensa kautta. Opetuksien lisäksi jokaisella osallistujalla on mahdollisuus varata henkilökohtainen mentorointiaika, jossa hän saa pohdiskella, fiilistellä, kysellä, innostua, keskustella sekä rukoilla oman elämän asiaa jonkun näistä koetelluista luottohenkilöistä kanssa.

Tulisielu-konferenssin 2019 opettaja-mentoreina ovat mm. Henna Saarinen, Jani Salokangas, Jukka Jämsén, Mirkka ja Mika Jantunen, Tapio Puolimatka, Tiina Rintala, Minna ja Tatu Koivukoski.

Lue tarkemmat opettajaesittelyt Tulisielun Facebook-sivuilta tai Instagramista @tulisielukonferenssi.

IMG_3271.jpg

HINNAT:

Mökkimajoitus: 280€

Sisämajoitus: 335€

Lapset 3-11v: 60€

Hintoihin sisältyy 50 euron ilmoittautumismaksu, jota ei peruutustapauksissa palauteta.

Lue maksu- ja peruutusehdot ilmoittautumislomakkeesta.

KONFERENSSIN HINTAAN SISÄLTYY:

  • Majoitus joko mökissä tai sisämajoituksessa (osallistuja tuo mukanaan omat lakanat ja pyyhkeet tai ne voi vuokrata Kiponniemestä lisähinnalla).

  • Viisi ateriaa päivässä

  • Konferenssiohjelma ja -materiaalit

  • Tarvittaessa kuljetus Jyväskylän Matkakeskukselta Kiponniemeen maanantaina 3.6. ja takaisin sunnuntaina 9.6.  

MAJOITUSVAIHTOEHDOT:

Mökkimajoituksessa majoittaudutaan 4-7 hengen huoneissa yksinkertaisissa mökeissä, joissa on patterilämmitys, mutta ei juoksevaa vettä. Yhteiset WC:t ja suihkut löytyvät läheisestä huoltorakennuksesta.

Sisämajoituksessa majoittaudutaan 2-5 hengen huoneissa. Jokaisessa huoneessa on oma WC ja suihku, paitsi muutama huone jakaa pesutilat toisen huoneen kanssa. Kahden hengen huoneisiin ovat etusijalla avioparit. 

Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Miehet ja naiset majoittuvat omissa huoneissaan. Nopeasti ilmoittautuville perheille ja aviopareille on varattu muutama huone.   

IMG_3290-2.jpg

PERHEET JA LAPSET:

Lapsipaikkoja on rajoitetusti. Lastenhoito järjestetään pienryhmien ajaksi (n. 2h / päivä). Muulloin lapset ovat vanhempien vastuulla. Toivomme, että lapsiperheet ottavat ennen ilmoittautumista tai sen yhteydessä yhteyttä, jotta voisimme suunnitella lastenhoidon mahdollisimman hyvin. Ota yhteyttä tulisielukonferenssi@svk.fi tai Pipsa Vario: p. 040 0492840.